Verzenden en retourneren

Verzenden
Op doordeweekse dagen voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis. Producten zijn op voorraad tenzij anders vermeld in de webshop en beschrijving van het product. 

Mocht iets niet voorradig zijn, kan je altijd een mailtje sturen naar hello@behindthedoor.nl en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. 

Wij verzenden met PostNL en de verzendkosten voor brievenbus pakketten zijn

€3,95 en pakketten binnen Nederland zijn €5,95 en België 8,95. Voor bestellingen boven de €100,- berekenen wij geen verzendkosten in Nederland en vanaf €150 geen verzendkosten in België

Afhalen
De bestelling mag ook opgehaald worden in Hoorn:

Pinksterbloem 25
1689 RA Zwaag

Stuur een mailtje naar hello@behindthedoor.nl om een datum en tijd af te spreken.

Beschadiging
Mocht er tijdens het verzenden iets zijn gebeurd met je pakket en het pakket is kapot of beschadigd, stuur een foto naar hello@behindthedoor zodat we een gepaste oplossing kunnen vinden. 


Retourneren

Mocht je onverhoopt niet blij zijn met je aankoop, dan kan je je aankoop binnen 14 dagen aan ons retour sturen in originele verpakking en verzenddoos. Meld dan je retour met je gegevens en ordernummer aan op hello@behindthedoor.nl
En verzend het naar:

Behindthedoor.nl
t.a.v retouren
Pinksterbloem 25
1689 RA Zwaag

Na ontvangst van de retouren, zullen wij deze controleren en het bedrag terug boeken op je rekening.  De verzendkosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Let wel op: verpak het goed, want kapot aangekomen producten worden niet vergoed.